Domů » Tesla Model S Plaid 2023

Tesla Model S Plaid 2023

Napsal admin

Tesla Model S Plaid 2023

Revoluce v elektrické mobilitě

Tesla, americký průkopník elektromobility, představil svůj nejnovější skvost – Model S Plaid 2023. Tento vůz zanechává konkurenci daleko za sebou a posouvá hranice toho, co je v oblasti elektrických vozů možné. Pojďme se detailněji podívat na technická data a vlastnosti tohoto elektrického supersportu.

Elektrický výkonový gigant
Pod kapotou Modelu S Plaid najdeme tři elektromotory, což je nevídaná inovace. Dva motory jsou umístěny na zadní nápravě a jeden na přední nápravě. Tato konfigurace vytváří výkon, který téměř nedokáže konkurence dosáhnout.

Celkový výkon: 1 020 koní (750 kW)
Točivý moment: 1 314 Nm
Zrychlení 0-100 km/h: Neuvěřitelných 1,99 sekundy
Maximální rychlost: 322 km/h

Dosažitelnost a dobíjení
Jedním z hlavních prvků, kterým Tesla Model S Plaid vyniká, je jeho dojezd a rychlost dobíjení.

Dojezd na jedno nabití: 625 km (dle EPA)
Dobíjení na Superchargeru: Až 300 km za 15 minut
To znamená, že si můžete dopřát delší cesty bez obav o dojezd a dobíjet svůj vůz rychle během krátké kávy.

Kvalita interiéru a technologie
Interiér Modelu S Plaid 2023 byl navržen s důrazem na luxus a komfort. Velký 17″ dotykový displej v prostředku vozidla slouží jako centrální kontrolní jednotka pro všechny funkce vozu. Díky vylepšenému zvukovému systému a prvotřídním materiálům je interiér skutečně přepychový.

Plně autonomní řízení
Tesla Model S Plaid 2023 je vybavena plně autonomním řízením, což znamená, že můžete delegovat kontrolu nad vozem na jeho sofistikovaný autopilot. Tento systém je schopen automaticky řídit včetně změny jízdního pruhu a vjezdu na dálnici.

Cena a dostupnost
Cena Modelu S Plaid začíná na 139 990 USD. Tento vůz je momentálně k dispozici na vybraných trzích a je připraven změnit vaše pohledy na elektrickou mobilitu.

Tesla model S Plaid 2023 představuje dosud nepoznanou kombinaci výkonu, dojezdu a technologií v rámci elektrických vozů. Je to vůz, který dokáže uspokojit i ty nejnáročnější automobilové nadšence a přináší elektrickou mobilitu na úplně novou úroveň. Tesla opět ukázala, proč je jedním z předních hráčů v automobilovém průmyslu.

You may also like

Zanechat komentář