Domů » Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022

Napsal admin

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022: Výkon a elegance na nové úrovni

Úvod

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022 je luxusní sportovní vůz, který kombinuje vysoký výkon, elegantní design a nejnovější technologie. S precizním zpracováním a ikonickým vzhledem získává srdce automobilových nadšenců po celém světě. V tomto článku se podíváme na technická data a vlastnosti tohoto ohromujícího vozu.

Výkon a motor

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro je poháněn výkonným motorem, který poskytuje špičkový výkon a zároveň efektivitu. Pod kapotou najdeme čtyřválcový benzinový motor s objemem 2.0 litru. Díky přeplňování turbodmychadlem je schopen generovat výkon 245 koní (180 kW) při 5 000 otáčkách za minutu a maximální točivý moment 370 Nm v rozsahu 1 600 až 4 300 otáček za minutu. S tímto motorem se Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro dostane z 0 na 100 km/h za přibližně 5,9 sekundy a dosáhne maximální rychlosti 250 km/h, která je elektronicky omezena.

Přenos výkonu

Vůz je vybaven systémem pohonu všech kol Quattro, který zajišťuje vynikající trakci a stabilitu ve všech podmínkách. To umožňuje bezproblémové zvládání zatáček a rychlou akceleraci. Systém Quattro přenáší výkon motoru na všechna čtyři kola prostřednictvím sedmistupňové automatické převodovky S tronic, která umožňuje rychlé a plynulé řazení.

Design

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022 je mistrovským dílem designu. Vozidlo se vyznačuje sportovními liniemi a dynamickým vzhledem, který zanechává nezapomenutelný dojem. Přední maska s ikonickými čtyřmi kruhovými logo Audi, ostré LED světlomety a aerodynamické detaily přispívají k jeho atraktivitě. V interiéru najdeme kvalitní materiály, ergonomicky tvarovaná sedadla a moderní technologie, které dodávají luxusnímu interiéru Audi TT Coupé neodolatelný šarm.

Technologie a vybavení

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro je vybaven nejnovějšími technologiemi, které zvyšují jízdní komfort a zabezpečení. Mezi ně patří například digitální přístrojový panel Audi Virtual Cockpit, který zobrazuje všechny důležité informace přímo před řidičem. Infotainment systém s dotykovým displejem umožňuje snadný přístup k navigaci, hudebním streamům a propojení s chytrými telefony pomocí technologie Apple CarPlay a Android Auto. Dalšími dostupnými funkcemi jsou bezdrátové nabíjení, parkovací asistent, adaptivní tempomat a mnoho dalšího.

Závěr

Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022 je luxusní sportovní vůz, který kombinuje výkon, elegance a technologický pokrok. S vysokým výkonem, pohonem všech kol Quattro a precizním designem je to vůz, který uspokojí jak potřeby automobilových nadšenců, tak i těch, kteří vyžadují komfort a styl. S nejmodernějšími technologiemi a vybavením nabízí Audi TT Coupé nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Technická data

Motor: 2.0 litrový čtyřválcový benzinový motor
Výkon: 245 koní (180 kW) při 5 000 ot/min
Točivý moment: 370 Nm v rozsahu 1 600 – 4 300 ot/min
Pohon: Quattro (pohon všech kol)
Převodovka: Sedmistupňová automatická převodovka S tronic
Zrychlení 0-100 km/h: 5,9 sekundy
Maximální rychlost: 250 km/h (elektronicky omezena)
Palivová spotřeba (kombinovaná): přibližně 7,5 litru na 100 km
Délka: 4 191 mm
Šířka: 1 832 mm
Výška: 1 353 mm
Rozvor: 2 504 mm
Objem zavazadlového prostoru: 305 litrů
Budete-li hledat vůz, který spojuje výkon, eleganci a technologie na nejvyšší úrovni, Audi TT Coupé 45 TFSI Quattro 2022 je bezesporu vozu, který stojí za zvážení.

You may also like

Zanechat komentář