Domů » Suzuki S-Cross 2023

Suzuki S-Cross 2023

Napsal admin

Suzuki S-Cross 2023

Inovace a výkon pro moderní dobu

Suzuki, renomovaný japonský výrobce automobilů, představuje novou verzi svého oblíbeného kompaktního SUV, Suzuki S-Cross 2023. S-Cross je známý svou univerzálností a schopností přizpůsobit se různým potřebám a terénu. V této nové aktualizaci se Suzuki zaměřilo na inovace v designu, technologii a výkonu, aby přineslo ještě lepší zážitek z jízdy.

Design
Suzuki S-Cross 2023 přichází s modernizovaným designem, který kombinuje sportovní eleganci s robustním vzhledem SUV. Nová přední maska vozu zdůrazňuje sebevědomý výraz a je doplněna ostrými LED světlomety, které zlepšují viditelnost i estetiku. V zadní části najdeme nové LED světla a přepracovaný nárazník. Celkově vzato, nový design přispívá k atraktivitě vozu a zdůrazňuje jeho dynamiku.

Interiér
Interiér Suzuki S-Cross 2023 je prostorný a pohodlný, s kvalitními materiály a moderními prvky. Ergonomicky navržený přístrojový panel je doplněn o dotykový displej infotainment systému, který nabízí širokou škálu funkcí, včetně navigace, propojení s chytrými telefony a správy jízdních asistentů. Pohodlí posádky zajišťují vysoce kvalitní sedadla s dostatečným prostorem pro nohy a hlavu, ať už cestujete sami nebo s pasažéry.

Výkon a technické parametry
Suzuki S-Cross 2023 je vybaven širokou škálou motorů, které nabízejí dostatečný výkon a efektivitu. V závislosti na trhu a modelu se mohou lišit dostupné varianty motorů, ale mezi typické možnosti patří benzínový motor o objemu 1.4 litru BoosterJet s výkonem 140 koní a točivým momentem 230 Nm, a dieselový motor o objemu 1.6 litru DDiS s výkonem 120 koní a točivým momentem 320 Nm.

Suzuki také nabízí elektrifikovanou verzi S-Crossu v podobě plug-in hybridního pohonu. Tento systém kombinuje benzinový motor s elektromotorem a poskytuje kombinovaný výkon 160 koní. Plug-in hybridní pohon přináší několik výhod, včetně nižších emisí a lepšího palivového hospodářství, což přispívá k udržitelnějšímu provozu vozidla.

Suzuki S-Cross 2023 je vybaven pokročilými technologiemi, které zvyšují bezpečnost a komfort jízdy. Mezi ně patří

Systém asistence při jízdě: S-Cross je vybaven různými asistenčními systémy, jako je adaptivní tempomat, systém rozpoznávání chodců a detekce překážek, asistent udržování jízdního pruhu a mnoho dalších, které pomáhají snížit riziko nehod a zvýšit bezpečnost.

Infotainment systém: Dotykový displej infotainment systému umožňuje snadnou správu zábavy a informací ve vozidle. Díky propojení s chytrými telefony můžete přehrávat hudbu, používat navigaci a využívat aplikace přímo na displeji.

Parkovací asistent: S-Cross disponuje parkovacím asistentem, který umožňuje snadné a přesné parkování. Systém používá senzory a kameru pro asistenci při manévrování vozidla na parkoviště.

Kvalita jízdy: S-Cross je postaven na pevné a stabilní platformě, která zajišťuje pohodlnou jízdu i při nerovnostech silnice. Odpružení je navrženo tak, aby absorbovalo nárazy a zajistilo plynulý průjezd přes nerovnosti.

Technické údaje

Délka: přibližně 4 300 mm
Šířka: přibližně 1 785 mm
Výška: přibližně 1 595 mm
Rozvor: přibližně 2 600 mm
Objem zavazadlového prostoru: až 430 litrů (s překlopenými zadními sedadly až 1 269 litrů)
Hmotnost: závisí na konkrétní výbavě a motoru
Palivová spotřeba: závisí na konkrétní výbavě a motoru, ale v průměru se pohybuje od 5 do 7 litrů na 100 km.
Suzuki S-Cross 2023 přináší moderní design, technologické inovace a výkonné motory, které odpovídají potřebám moderních motoristů. S kombinací komfortu, bezpečnosti a výkonu je nový S-Cross připraven stát se spolehlivým partnerem pro každodenní dojíždění i dobrodružné výlety. S výhodami plug-in hybridního pohonu navíc nabízí ekologičtější a úspornější provoz.

Suzuki S-Cross 2023 je takovým vozem, který kombinuje praktičnost, styl a výkon pro moderní dobu. S jeho inovativními funkcemi a vylepšeními ve všech oblastech nabízí zákazníkům příležitost prozkoumat svět s důvěrou a pohodlím.

Suzuki S-Cross 2023 je kompaktní SUV, které přináší inovace ve designu, technologii a výkonu. S modernizovaným vzhledem, prostorným interiérem a pokročilými funkcemi si získává srdce motoristů po celém světě. Bezpečnost, pohodlí a efektivita jsou stěžejními prvky tohoto vozidla, které je připraveno splnit požadavky moderních motoristů.

Suzuki S-Cross 2023 je připravený na dobytí silnic a terénu a poskytuje nezapomenutelný zážitek z jízdy. S tímto vozem se můžete těšit na bezpečnou, pohodlnou a vzrušující jízdu, ať už se vydáte na dovolenou, do práce nebo na dobrodružný výlet.

You may also like

Zanechat komentář