Domů » Opel Astra Sports Tourer 2023

Opel Astra Sports Tourer 2023

Napsal admin

Opel Astra Sports Tourer rv:2023

Kromě elektrického pohonu bude nová Astra Sports Tourer k dispozici s vysoce účinnými zážehovými a vznětovými motory. Výkon se pohybuje od 81 kW (110 k) do 96 kW (130 k) u benzinové a naftové varianty a v současnosti až 133 kW (180 k) a později až 165 kW (225 k) systémový výkon s elektrickým plug-inem hybridní varianty (spotřeba paliva WLTP1: 5,9-1-1 l/100 km kombinovaná, 133-25 g/km CO2). Astra Sports Tourer navíc pokračuje v elektrifikační ofenzivě Opelu. Bateriově-elektrická varianta doplní řadu pohonných jednotek v roce 2023.

Zavazadlový prostor nové Astry Sports Tourer poskytuje až přibližně 600 litrů užitečného úložného prostoru se vzpřímenými opěradly zadních sedadel a až 1 634 l ve složeném stavu – dostatek místa pro umístění například přepravního boxu pro středně velkého psa. Po sklopení zadních dělených sedadel v poměru 40:20:40 (standardní výbava) je navíc podlaha zcela rovná. I s lithium-iontovou baterií umístěnou pod podlahou nabízí plug-in hybridní varianty stále praktický objem nákladu více než 516 l, resp. 1 553 l.

Objem zavazadlového prostoru variant se spalovacím motorem je optimalizován volitelným „Intelli-Space“. Tuto všestrannou podlahu zavazadlového prostoru lze snadno nastavit pouze jednou rukou do vysoké a nízké polohy a zablokovat pod úhlem 45 stupňů. Pro ještě větší pohodlí lze navíc zatahovací kryt zavazadlového prostoru uložit, když je nastavitelná podlaha v horní i spodní poloze.

Nová Astra Sports Tourer s „Intelli-Space“ může také usnadnit život v případě defektu pneumatiky. Soupravy pro opravu pneumatik a první pomoc jsou uloženy v chytrých přihrádkách pod podlahou, které jsou přístupné ze zavazadlového prostoru nebo ze zadního sedadla pro cestující. To znamená, že sady jsou dostupné, aniž by bylo nutné zcela vybalit zavazadlový prostor. Víko zavazadlového prostoru se samozřejmě otevírá a zavírá automaticky pohybem nohy pod zadním nárazníkem.

Spolu se svým pětidveřovým hatchbackem je výjimečně stylová Astra Sports Tourer skutečným designovým vrcholem a prvním kombi Opelu, které interpretuje odvážnou a čistou filozofii designu značky. Ale přes všechny emoce si nový Sports Tourer zachovává přednosti a praktičnost svých předchůdců. Kromě toho je nová Astra Sports Tourer volitelně k dispozici s dvoubarevným lakem. Díky kontrastní barvě střechy vypadá novinka ještě štíhlejší a delší.

You may also like

Zanechat komentář