Domů » Volkswagen ID.7 2023

Volkswagen ID.7 2023

Napsal admin

Volkswagen ID.7 2023

Revoluční elektromobil pro České silnice

Volkswagen, přední světový výrobce automobilů, se opět představuje s novou generací elektromobilů. Novou perlou v portfoliu elektromobilů je Volkswagen ID.7 2023, který kombinuje moderní design, špičkovou technologii a ekologický pohon do jednoho kompaktního a elegantního balení. Tento elektromobil představuje další krok automobilového průmyslu směrem k udržitelnosti a nízkým emisím.

Design: Spojení Elegance a Funkčnosti

ID.7 se vyznačuje moderním designem, který spojuje eleganci s praktičností. Dynamické linie a precizní detaily vytvářejí esteticky působivý vzhled, zatímco ergonomický interiér poskytuje cestujícím maximální pohodlí. Nový model je postaven na platformě MEB, což zajišťuje optimální využití prostoru a umožňuje konstrukci s ohledem na nízký aerodynamický odpor.

Výkon a Pohon: Výkonnost Bez Kompromisů

Pod kapotou se ukrývá špičkový elektrický pohon, který zajišťuje výkonnost bez kompromisů. S důrazem na udržitelnost a ekologii nabízí ID.7 dostupnost dvou verzí pohonu – standardní zadní pohon a verzi s pohonem všech kol. Díky těmto variantám mohou řidiči volit mezi optimální energetickou efektivitou a maximální trakcí.

Baterie a Dosažitelnost: Dlouhá Cesta Bez Starostí

Srdcem elektromobilu je vyspělá bateriová technologie, která poskytuje dostatečnou kapacitu pro dlouhé cesty bez nutnosti častého dobíjení. Baterie ID.7 je navržena s ohledem na dlouhou životnost a nabízí řidičům pohodlnou dosažitelnost bez obav z vybití.

Technologické Inovace: Pohled Do Budoucnosti

Volkswagen ID.7 2023 je vybaven nejnovějšími technologickými inovacemi, které zvyšují komfort a bezpečnost. Moderní asistenční systémy, rozsáhlý multimediální systém a konektivita na špičkové úrovni poskytují řidičům a cestujícím jedinečný zážitek z jízdy.

Technická Data:

  • Výkon: 250 kW (340 k)
  • Dojezd na jedno nabití: až 500 km
  • Zrychlení 0-100 km/h: méně než 6 sekund
  • Typ baterie: Lithium-iontová
  • Doba nabíjení (80% kapacity): cca 30 minut (rychlonabíječka)
  • Pohon: Zadní pohon nebo pohon všech kol

Cena a Dostupnost:

Cena a dostupnost modelu ID.7 se liší v závislosti na trhu a vybavení. Pro více informací o cenách a možnostech rezervace doporučujeme navštívit oficiální stránky Volkswagen nebo autorizované dealery.

Volkswagen ID.7 2023 představuje evoluční krok směrem k udržitelnější budoucnosti automobilismu. S kombinací špičkových technologií, dlouhého dojezdu a moderního designu si získává srdce motoristů, kteří hledají ekologickou alternativu bez kompromisů.

You may also like

Zanechat komentář