Domů » Ford Tourneo Custom 2023

Ford Tourneo Custom 2023

Napsal admin

Ford Tourneo Custom 2023

Luxus a výkon na cestách

Od svého debutu v roce 2012 se Ford Tourneo Custom stal synonymem pro prostorný, komfortní a praktický vůz pro rodiny i profesionály. A nyní, s příchodem modelového roku 2023, Ford přináší do této oblíbené řady několik inovací, které jiště zvýší jeho atraktivitu. Připravte se na to, jak vám představíme Ford Tourneo Custom 2023 a jeho klíčové technické specifikace.

Elegantní design

Tourneo Custom 2023 přináší svěží a moderní design, který spojuje praktičnost s elegancí. Nový přední nárazník, chromovaná maska chladiče a úpravy světlometů dávají vozu sofistikovaný vzhled. K dispozici jsou také nové atraktivní barvy karoserie a stylizované disky kol.

Luxusní interiér

Interiér Ford Tourneo Custom 2023 vás okouzlí kvalitními materiály a detaily. Elegantní sedačky, volitelná kůže a moderní designové prvky vytvářejí prostředí, kde se budete cítit jako v luxusním salónu. Prostorný interiér poskytuje dostatek místa pro rodinu i zavazadla.

Technická vyspělost

Ford Tourneo Custom 2023 je vybaven nejnovějšími technologiemi, které zlepšují vaši jízdní zkušenost. Nový multimediální systém s dotykovým displejem a podporou Apple CarPlay a Android Auto vám umožní zůstat propojeni s vaším smartphonem. Bezpečnostní prvky, jako je adaptivní tempomat a asistent pro rozpoznávání dopravních značek, zvyšují vaši jízdní bezpečnost.

Výkonný motor

Pod kapotou Ford Tourneo Custom 2023 najdete škálu výkonných motorů, včetně efektivních dieselových agregátů. Tyto motory poskytují dostatek výkonu a zároveň snižují spotřebu paliva, což je důležité pro dlouhé cesty i profesionální využití.

Technické specifikace Ford Tourneo Custom 2023

  • Motor: Ford Tourneo Custom 2023 je dostupný s různými motory, včetně dieselových a benzínových verzí, které nabízejí výkon od 130 do 185 koní.
  • Rozměry: Délka vozu se pohybuje mezi 4,97 a 5,34 metry, zatímco šířka dosahuje 1,98 metru, což zajišťuje dostatek místa pro cestující i náklad.
  • Interiér: Tourneo Custom nabízí prostorný interiér s možností uspořádání sedaček až pro devět osob. Zavazadlový prostor má objem až 1 978 litrů.
  • Multimediální Systém: Nový multimediální systém s 10palcovým dotykovým displejem, navigací a bezdrátovým propojením s chytrými telefony.
  • Bezpečnost: Výbava bezpečnostními prvky zahrnuje adaptivní tempomat, systém rozpoznávání chodců, parkovací asistent a mnoho dalšího.

Ford Tourneo Custom 2023 je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, praktičnosti a výkonu. Bez ohledu na to, zda jej využijete pro rodinné výlety nebo profesionální potřeby, Ford Tourneo Custom 2023 vám poskytne spolehlivou a komfortní jízdu. Nechte se unést touto novinkou od Fordu a objevte nový standard v kategorii vozů pro více osob.

You may also like

Zanechat komentář