Domů » Peugeot 3008 2024

Peugeot 3008 2024

Napsal admin

Peugeot 3008 2024

Nová éra kombinace luxusu a výkonu

Peugeot 3008 – jméno, které zní jako sametová rukavice pro milovníky elegance a dynamiky na silnici. A pro rok 2024 přichází nová kapitola této ikonické řady vozů, přinášející sofistikovaný design, moderní technologie a inovativní pohon pro ještě lepší zážitek z jízdy.

Design: Špičková elegance a šarm

Peugeot vždy vynikal svým značkovým designem, a Peugeot 3008 2024 není výjimkou. S úchvatným a sebejistým vzhledem láká oko na první pohled. Nový model nabízí elegantní karosérii s výraznými průmyslovými prvky a několik nových designových prvků, které dodávají vozu moderní a svěží vzhled.

Interiér: Pohodlí a technologie

Interiér Peugeot 3008 2024 je spojením elegance a praktičnosti. Prémiové materiály, precizní zpracování a ergonomický design interiéru vytváří prostředí, ve kterém se budete cítit jako v první třídě.

Moderní technologie hrají klíčovou roli v interiéru vozu. Velký dotykový displej na středové konzole, který slouží k ovládání informačního systému, navigace a multimediálního obsahu, je intuitivní a snadno použitelný. Nový head-up displej, který zobrazuje důležité informace přímo na čelním skle, zvyšuje bezpečnost a komfort během jízdy.

Výkon a Pohon: Inovativní technologie na cestě

Peugeot 3008 2024 nabízí několik různých pohonných jednotek, včetně benzínových a naftových motorů, ale také elektrického pohonu pro ty, kteří chtějí jet ekologicky. Elektrická verze tohoto modelu nabídne dostatek výkonu pro plynulou jízdu až do 400 km na jedno nabití, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří chtějí přispět k ochraně životního prostředí.

Bezpečnost: Ochrana na prvním místě

Peugeot se vždy věnoval bezpečnosti svých vozů, a Peugeot 3008 2024 není výjimkou. Nový model je vybaven nejmodernějšími bezpečnostními funkcemi, včetně asistenčního systému pro udržení jízdního pruhu, adaptivního tempomatu a mnoha dalších. Díky těmto technologiím se zvyšuje bezpečnost jak řidiče, tak i cestujících.

Závěr: Peugeot 3008 2024 – Nová dimenze jízdy

Peugeot 3008 2024 je automobil, který spojuje luxus, výkon a moderní technologie do jednoho kompaktního balíčku. S elegantním designem, pohodlným interiérem, a inovativními pohonnými jednotkami je tento vůz připraven změnit váš pohled na to, co může kompaktní SUV nabídnout. Peugeot 3008 2024 je automobil pro ty, kteří chtějí být vždy krok před ostatními na silnici.

Technické data

Motorizace

  • Benzínové a naftové motory s výkony od 130 koní (96 kW) až po více než 200 koní (147 kW) v závislosti na konkrétním modelu a motorizaci.
  • Elektrický pohon (EV) s výkonem kolem 150 kW (cca 204 koní) a dojezdem přibližně 400 km na jedno nabití.

Pohon

  • Přední pohon nebo pohon všech kol, v závislosti na verzi a motorizaci.

Rozměry

  • Celková délka: kolem 4,5 metru
  • Šířka: kolem 1,8 metru
  • Výška: kolem 1,6 metru

Kapacita

  • Počet sedadel: obvykle 5 míst, může být variabilní v závislosti na verzi.
  • Zavazadlový prostor: zhruba od 400 do 500 litrů, v závislosti na konkrétním provedení.

Spotřeba paliva (pro benzínové a naftové verze)

  • Kombinovaná spotřeba paliva se pohybuje od cca 4,5 litru na 100 km výše, opět závisí na konkrétním modelu a motorizaci.

Elektrický dojezd (pro elektrickou verzi)

  • Dojezd na jedno nabití by měl být udáván v rozmezí od cca 300 km do více než 400 km, v závislosti na verzi baterie a jízdním stylu.

You may also like

Zanechat komentář