Domů » Fiat Doblo 2023

Fiat Doblo 2023

Napsal admin

Fiat Doblo 2023

Kompaktní dodávka se vrací

Jak jste již pravděpodobně viděli, Doblo, jak jsme ho dosud znali, je minulostí. Zbrusu nový Doblo přichází v novém hávu.

Fiat představuje třetí generaci modelu Doblo. Nové Doblo je k dispozici ve třech verzích, a to Van, Crew Cab a Combi. Ve variantě se spalovacím motorem máte tři možnosti. Základ nabídky tvoří 1,5 litrový diesel o výkonu 75Kw (101 koní) s manuální převodovkou. Stejný motor můžete získat také s výkonem 96 kW (131 k), kde si můžete vybrat mezi manuální nebo osmistupňovou automatickou převodovkou. K dispozici je také zážehový motor 1,2 litru s výkonem 82 kW (112 k). Zážehový motor je však k dispozici pouze u verze Van.

Pokud jde o elektrifikovaný e-Dobl, jeho elektromotor produkuje 100 kW (136 k). Napájení tohoto motoru zajišťuje akumulátor o kapacitě 50 kWh. Maximální točivý moment se zastavil na 260 Nm. Podle standardu WLTP poskytne e-Doblo celkový dojezd 280 km a na 80 % kapacity akumulátoru můžete svůj vůz nabít stejnosměrným proudem s maximálním výkonem 100 kW za 30 minut. Elektrifikovaná verze nabízí řidiči tři jízdní režimy a je k dispozici také ve stejných třech karosářských variantách.

Užitková verze nabízí řadu zajímavých řešení. S volitelnou výbavou Magic Cargo můžete zvětšit objem nákladového prostoru o 0,5 m3 a naložit předměty dlouhé až 3,4 m. V případě elektrické verze stojí za zmínku Magic Plug, kdy můžete nabíjet potřebné nástroje přímo z autobaterie. V případě osobní verze najdete pod názvem Magic Window samostatné otevírací okno pátých dveří. Zapomenuta nebyla ani bezpečnost. Novinka nabídne až 17 bezpečnostních funkcí a systémů, což je dosud nejvíce v historii společnosti. Například verze pro cestující je standardně vybavena rozpoznáváním dopravních značek, brzděním při kolizi nebo sledováním pozornosti řidiče.

Ceníková cena od 468 000 Kč bez DPH.

Nový design: Fiat Doblo 2023 dostal modernizovaný design, který zahrnuje novou přední masku, čelní světlomety a další estetické úpravy. Tato aktualizace mu dodává svěží vzhled a zlepšuje aerodynamiku.

Prostorný interiér: Jednou z hlavních předností Fiat Doblo je jeho prostorný interiér. Posádka i náklad mají dostatek místa, což činí Doblo vhodným pro rodiny i podnikatele. Široké dveře na zadní straně umožňují snadný přístup a nakládání.

Variabilita sedadel: Model Doblo je vybaven variabilními sedadly, která lze skládat, sklopit a posouvat, což umožňuje flexibilní uspořádání interiéru podle potřeby. To je užitečné pro přepravu zboží, osob nebo kombinaci obojího.

Motorová nabídka: Fiat Doblo 2023 nabízí různé možnosti motorizace, včetně benzinových a naftových agregátů. Zákazníci mohou vybírat mezi různými výkony a převodovkami, aby si vybrali ten nejvhodnější motor pro své potřeby.

Bezpečnostní prvky: Nový model Fiat Doblo je vybaven moderními bezpečnostními prvky, včetně asistenčních systémů pro řízení, jako je adaptivní tempomat a systém monitorování mrtvého úhlu. Tyto prvky zvyšují bezpečnost při jízdě.

Nízké provozní náklady: Fiat Doblo je známý svou úsporností a nízkými provozními náklady. Ekonomické motory a spolehlivost značky Fiat zajišťují, že Doblo je cenově dostupným vozem, který je vhodný pro dlouhodobé používání.

You may also like

Zanechat komentář