Domů » Renault Scenic E-Tech 2024

Renault Scenic E-Tech 2024

Napsal admin

Renault Scenic E-Tech 2024

Budoucnost rodinných vozů je elektrická
Evoluce rodinných vozů dosahuje nových výšin s modelem Renault Scenic E-TECH 2024.

Renault Scenic E-TECH 2024

Automobilový průmysl se rychle vyvíjí směrem k elektrifikaci, a automobilka Renault je připravena na tento trend reagovat. Nový model Renault Scenic E-TECH 2024 je důkazem toho, že elektromobily mohou být nejen ekologicky šetrné, ale také praktické a elegantní volbou pro rodinný vůz.

Elektrický pohon s technologií E-TECH
Renault Scenic E-TECH 2024 je poháněn pokročilým elektrickým pohonem založeným na technologii E-TECH, který kombinuje elektromotor s benzínovým motorem. Tato kombinace umožňuje vůz pohánět elektricky ve městském provozu a přepnout se na benzín na delší cesty, což zajišťuje flexibilitu a snadnou obsluhu.

Výkonnost a dojezd
Elektromotor ve Scenic E-TECH 2024 poskytuje 160 koní a 250 Nm točivého momentu, což umožňuje plynulý a tichý provoz. Vůz má dojezd na elektřinu až 50 km, což je dostatečné pro většinu každodenních potřeb, a kombinovaný dojezd s benzínovým motorem a elektřinou je okolo 700 km, což znamená, že se nemusíte obávat dlouhých cest.

Moderní design a prostorný interiér
Renault Scenic E-TECH 2024 se může pochlubit moderním designem s elegantními liniemi a dynamickým vzhledem. Interiér je prostorný a nabízí komfortní místa pro celou rodinu. Kromě toho je vůz dobře vybaven technologickými prvky, jako je dotykový displej infotainmentu, asistenční systémy pro řízení a bezpečnost, a samozřejmě konektivita pro chytré telefony.

Ekologický přístup
Renault Scenic E-TECH 2024 je příkladem ekologického přístupu k mobilitě. S nulovými emisemi při jízdě na elektřinu přispívá k ochraně životního prostředí a zároveň šetří vaši peněženku díky nižším nákladům na pohonné hmoty.

Cena a dostupnost
Renault Scenic E-TECH 2024 se očekává na trhu v roce 2024 a cena by měla být konkurenceschopná s podobnými modely na trhu elektromobilů. Konkrétní cena se samozřejmě může lišit v závislosti na vybavení a volitelných funkcích.

S Renault Scenic E-TECH 2024 se stává budoucnost rodinných vozů elektrickou a praktickou realitou. Tento vůz kombinuje výkonnost, dojezd a moderní design s ohledem na životní prostředí, což ho činí zajímavou volbou pro rodiny, které chtějí být šetrné k planetě a zároveň mít praktický a stylový rodinný vůz.

Technická data Renault Scenic E-TECH 2024:

Elektromotor: 160 koní
Dojezd na elektřinu: až 50 km
Kombinovaný dojezd: okolo 700 km
Technologie E-TECH
Moderní design
Prostorný interiér
Ekologický přístup
Renault Scenic E-TECH 2024 – Budoucnost rodinných vozů je elektrická!

Tento moderní a ekologický vůz nabízí výkonnost a pohodlí pro celou rodinu a zároveň přispívá k ochraně naší planety. S Renault Scenic E-TECH 2024 můžete mít to nejlepší z obou světů: elektrickou mobilitu a prostorný rodinný vůz.

You may also like

Zanechat komentář