Domů » Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024

Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024

Napsal admin

Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024

Více výkonu a luxusu než kdy předtím

Úvod
Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je nová generace vysoce výkonného pickupu, který kombinuje robustnost a spolehlivost s prvotřídním luxusem a technologickými inovacemi. S novými vylepšeními a silným motorem nabízí Amarok 2024 neuvěřitelnou sílu a výkon pro náročné terénní i městské podmínky. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli více o tomto působivém vozidle a jeho technických specifikacích.

Výkon a motor
Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je poháněn šestiválcovým motorem TDI o objemu 3,0 litru. Tento motor je vybaven turbodmychadlem, které mu umožňuje dosáhnout maximálního výkonu 258 koní (190 kW) a točivého momentu až 580 Nm. S takovou silou a výkonem je Amarok 3.0 TDI V6 Aventura schopen zvládnout těžká terénní podmínky i rychlou jízdu po dálnici.

Design a exteriér
Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 přináší elegantní a agresivní vzhled, který se hodí jak do města, tak i do přírody. Přední část vozidla je zdobena masivním chromovaným grilem a moderními světlomety LED, které dodávají Amaroku markantní vzhled. Svojí velikostí a robustní konstrukcí se Amarok staví na výšku mezi ostatními vozidly.

Interiér a vnitřní vybavení
Vnitřek Amaroku 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je plný luxusu a pohodlí. Kvalitní materiály, precizní zpracování a moderní technologie vytvářejí prostor, který je ideální pro dlouhé cesty i každodenní použití. Sedadla jsou vyrobená z vysoce kvalitní kůže a jsou velmi pohodlná. Multifunkční volant a dotykový displej umožňují snadnou obsluhu a přístup ke všem potřebným funkcím vozidla.

Technická vylepšení
Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je vybaven širokou škálou technologických vylepšení, včetně:

Infotainment systém: Amarok 2024 je vybaven moderním infotainment systémem s dotykovým displejem. Tento systém umožňuje připojení chytrého telefonu přes technologie Apple CarPlay a Android Auto, což umožňuje snadný přístup k navigaci, hudebním aplikacím a dalším funkcím.

Bezpečnostní prvky: Vůz je vybaven nejnovějšími bezpečnostními technologiemi, jako je adaptivní tempomat, systém detekce mrtvého úhlu, asistent udržování jízdního pruhu, parkovací asistent a mnoho dalších funkcí, které zvyšují bezpečnost při jízdě.

Off-road schopnosti: Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je vybaven systémem pohonu všech kol 4MOTION, který umožňuje bezproblémovou jízdu i v těžkých terénních podmínkách. Navíc je vybaven odpružením až do výšky 230 mm, ochrannými plasty podvozku a elektronickými systémy pro zvýšení trakce, což zajišťuje excelentní off-road schopnosti.

Nákladní kapacita: Amarok 2024 nabízí velkorysý nákladní prostor, který je ideální pro přepravu zboží. S nosností až 1 tuny a tažnou kapacitou až 3,5 tuny se Amarok řadí mezi nejvýkonnější pickupy na trhu.

Palubní asistenti: Kromě výše uvedených funkcí je Amarok 2024 vybaven také různými palubními asistenty, jako je asistent rozjezdu do kopce, asistent sjezdu z kopce a systém proti převrácení vozidla, které přispívají k bezpečnému a pohodlnému řízení.

Závěr
Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 je luxusní a výkonný pickup, který spojuje sílu a spolehlivost s prvotřídním komfortem a technologickými inovacemi. S jeho výkonným motorem, robustním designem, pokročilými bezpečnostními prvky a off-road schopnostmi je Amarok připraven splnit očekávání náročných zákazníků. Ať už se jedná o jízdu po městských ulicích nebo dobrodružství v přírodě, Amarok 2024 je skutečně všestranným vozidlem, kter

splní potřeby a představy každého, kdo hledá výkonný a luxusní pickup.

Technické specifikace Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024

Motor: 3.0 litrový šestiválcový motor TDI s turbodmychadlem
Výkon: 258 koní (190 kW)
Točivý moment: 580 Nm
Pohon: Pohon všech kol 4MOTION
Převodovka: 8stupňová automatická převodovka
Max. tažná kapacita: až 3,5 tuny
Max. nosnost: až 1 tuny
Odpružení: Odpružení až do výšky 230 mm
Palivo: Diesel

Hlavní výbava a funkce

Masivní chromovaná maska
LED světlomety
Multifunkční volant
Dotykový displej s infotainment systémem
Technologie Apple CarPlay a Android Auto
Adaptivní tempomat
Systém detekce mrtvého úhlu
Asistent udržování jízdního pruhu
Parkovací asistent
Systémy pro zvýšení trakce
Asistent rozjezdu do kopce
Asistent sjezdu z kopce
Systém proti převrácení vozidla

Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Aventura 2024 nabízí skvělý výkon, robustní design, vysokou nosnost a luxusní interiér. Je to vozidlo, které se vyrovná jakýmkoli výzvám na silnici i v terénu. S kombinací technologických inovací, bezpečnostních prvků a pohodlí je Amarok ideální volbou pro ty, kteří očekávají víc než jen obyčejný pickup.

You may also like

Zanechat komentář