Domů » Jeep Compass 4xe 2023

Jeep Compass 4xe 2023

Napsal admin

Jeep Compass 4xe 2023

Kombinace výkonu a ekologičnosti

Úvod
Jeep Compass 4xe 2023 je nejnovějším přírůstkem do rodiny elektromobilů od značky Jeep. Tato nová verze Compassu přináší kombinaci výkonu a ekologičnosti díky hybridnímu pohonu. V tomto článku se podíváme na technické specifikace a funkce, které tento vůz nabízí.

Motor a výkon
Jeep Compass 4xe 2023 je poháněn kombinací spalovacího motoru a elektromotoru. Benzínový motor s objemem 1,3 litru je kombinován s elektromotorem a lithium-iontovou baterií. Výsledkem je systém pohonu s celkovým výkonem 240 koní (176 kW). Tato kombinace poskytuje dostatek výkonu pro dynamickou jízdu a zároveň snižuje spotřebu paliva a emise.

Elektrický dojezd a nabíjení
Díky integrované lithium-iontové baterii je Jeep Compass 4xe schopen nabíjet energii během jízdy i ze zdrojů, jako je brzdění. To umožňuje dosáhnout elektrického dojezdu až 50 kilometrů, což je skvělá hodnota pro krátké každodenní cesty. Baterii lze také dobít připojením k běžné elektrické zásuvce nebo využitím veřejných nabíjecích stanic.

4×4 pohon
Jeep Compass 4xe 2023 je vybaven pohonem všech kol, což zajišťuje vynikající trakci a stabilitu na silnici i mimo ni. Díky elektromotoru a pohonu všech kol je možné efektivně rozdělovat výkon mezi přední a zadní nápravu, čímž se zlepšuje jízdní vlastnosti v různých podmínkách.

Technologie a vybavení
Nový Compass 4xe je vybaven širokou škálou moderních technologií, které zvyšují bezpečnost, komfort a zábavu. Patří sem například 10,1palcový dotykový displej s podporou konektivity Apple CarPlay a Android Auto, bezdrátové nabíjení smartphonů, adaptivní tempomat, rozpoznávání chodců a další pokročilé asistenční systémy.

Design
Jeep Compass 4xe 2023 si udržuje ikonický design značky Jeep s robustním vzhledem a charakteristickou sedmisloupkovou maskou. Nicméně, nový Compass 4xe přináší také několik designových inovací, které mu dodávají moderní a sportovní vzhled. Patří sem například LED světlomety a denní svícení, aerodynamické prvky pro snížení odporu vzduchu a exkluzivní designové detaily, které odrážejí jeho hybridní charakter.

Interiér vozu je prostorný a nabízí komfortní sedadla pro pět cestujících. Kromě toho je zde také dostatek místa pro zavazadla díky praktickému zavazadlovému prostoru. Kvalitní materiály a moderní prvky interiéru, jako je dotykový displej, digitální palubní deska a ergonomicky navržené ovládací prvky, zvyšují komfort a uspokojí i náročné řidiče.

Jeep Compass 4xe 2023 se také pyšní širokou škálou bezpečnostních funkcí. Mezi ně patří například systém detekce slepých skvrn, asistent parkování, adaptivní tempomat s funkcí udržování odstupu, a mnoho dalších. Tyto technologie pomáhají minimalizovat riziko nehod a zvyšují ochranu cestujících.

Závěr
Nový Jeep Compass 4xe 2023 je vynikajícím příkladem toho, jak se výkon a ekologičnost mohou spojit v jednom vozidle. S hybridním pohonem, špičkovými technologiemi a robustním designem je tento vůz ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení mezi dobrodružstvím a udržitelností. Jeep Compass 4xe 2023 nabízí všechny výhody elektromobility bez kompromisů na výkonu a terénní schopnosti, které jsou charakteristické pro značku Jeep.

Zde jsou podrobnější technické údaje o Jeep Compass 4xe 2023.

Motor: Kombinace benzínového motoru s objemem 1,3 litru a elektromotoru
Celkový výkon: 240 koní (176 kW)
Pohon: Hybridní pohon s pohonem všech kol (4×4)
Elektrický dojezd: Až 50 kilometrů
Baterie: Lithium-iontová baterie
Nabíjení: Možnost nabíjení baterie během jízdy a z externího zdroje (elektrická zásuvka, nabíjecí stanice)
Displej: 10,1palcový dotykový displej s podporou konektivity Apple CarPlay a Android Auto
Bezpečnostní funkce: Systém detekce slepých skvrn, asistent parkování, adaptivní tempomat s funkcí udržování odstupu a další
Design: Ikonický design značky Jeep s charakteristickou sedmisloupkovou maskou a moderními designovými prvky
Sedadla: Komfortní sedadla pro pět cestujících
Zavazadlový prostor: Prostorný zavazadlový prostor
Jeep Compass 4xe 2023 je tedy vybaven výkonným hybridním pohonem, který umožňuje dosáhnout pohodlného elektrického dojezdu a současně poskytuje robustní terénní schopnosti díky pohonu všech kol. S moderními technologiemi a bezpečnostními funkcemi je tento vůz připraven splnit požadavky jak na výkon, tak na ekologičnost.

You may also like

Zanechat komentář